БЪРЗА ПОРЪЧКА : 0896 09 59 69

Доставка и връщане

НОВО

Доставка и плащане

Доставка на стоки от tradesport.eu
При направена поръчка до 13.00 ч. на текущия работен ден, то тя следва да бъде обработена и изпратена в рамките на 1-2 работни дни, след потвърждаването на поръчката от клиента, в зависимост от адреса за доставка и моментната наличност. При направена поръчка след 13.00 ч., то тя следва да бъде обработена на следващия работен ден (събота и неделя, както и официалните празници в България се третират като неработни дни от гледна точка на превозвачите и не се обработват поръчки).

Наш представител ще се свърже с Вас на посочените от вас телефонни номера с цел уточняване и потвърждаване на поръчката в рамките на работното време:

Понеделник – Петък : 09:00ч. – 18:00 ч.

След потвърждаване на поръчката Ви, тя ще бъде доставена на посоченият от Вас адрес в рамките на 1-2 работни дни, след потвърждаването на поръчката от клиента, в зависимост от адреса за доставка и моментната наличност.

Всички поръчки изпратени от tradesport.eu се доставят чрез услугите на куриерска фирма Еконт (Econt). Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт в съответното населено място.

ВАЖНО: Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Еконт, така че да може да получи в срок поръчаните от него артикули, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Доставка в България:
1. Доставка до адрес
2. Доставка до офис на куриерска фирма Еконт

Цена на доставка на територията на Република България:
Доставката се поема от клиента и се изчислява според:
1. Наложения платеж
2. Адреса на доставка (офис Еконт/личен или служебен адрес)
3. Тегло на пратката
*При отказ на пратката след опция “Преглед и тест” клиента заплаща транспортните разходи за връщането.

Начини на плащане в tradesport.eu


Плащане чрез Наложен платеж

В процеса на поръчване, когато сте в количката избирате начин на плащане: “Наложен платеж” като при получаване на продукта и при потвърждаване на идентичността на получената стока, клиентът заплаща в брой лично на куриера сумата на продукта и доставката, за която предварително сте били информирани с обаждане от tradesport.eu. При разплащането, куриерът Ви предоставя хартиен екземпляр от Вашата заявка.

Замяна/Връщане на продукти закупени от tradesport.eu• Стоката, която желаете да замените/върнете трябва да е с ненарушен търговския вид (запазена фабрична опаковка, кутия, външни и вътрешни етикети и допълнителни елементи). Държим на качеството на артикулите и прилежното им съхранение, поради което изискваме стоката и прилежащите ѝ елементи да бъдат окомплектовани, сгънати и изпратени, в съответствие с вида, в който са получени!

• Транспортните разходи се поемат от клиента. Изпращането на продуктите се осъществява с куриерска фирма “Еконт”, по Товарителницата която ще получите след обработка на заявката Ви за връщане.

• Заявката си за замяна/връщане можете да оформите от директния линк, изпратен на Вашия имейл. След като обработим заявката Ви, наш представител ще се свърже с Вас за уточнения по същата.
• 
Стоката се изпраща заедно със Стокова разписка.

* Стандартен срок за замяна/връщане – 14 календарни дни от получаване.
*Продуктите от категория Бански/Бельо не подлежат на замяна/връщане, поради тяхната специфика и хигиенни съображения!

*tradesport.eu запазва правото си на отказ от замяна/връщане, в случай че горепосочените изисквания не са спазени!

НОВО