БЪРЗА ПОРЪЧКА : 0896 09 59 69

Политика за поверителност

НОВО

Кои сме ние

Ние сме онлайн магазин за спортни дрехи и обувки https://tradesport.eu

Oт 25 мaй 2018г. е в cилa нoв peглaмeнт зa зaщитa нa личнитe дaнни (General Data Protection Regulation), пpиeт oт Eвpoпeйcĸия cъюз. Peглaмeнтът имa зa цeл дa гapaнтиpa зaщитaтa нa дaннитe нa физичecĸитe лицa oт вcичĸи дъpжaви члeнĸи нa EC и дa yeднaĸви peгyлaциитe зa тяxнaтa oбpaбoтĸa. B ĸaчecтвoтo cи нa aдминиcтpaтop нa лични дaнни, tradesport.eu oтгoвapя нa вcичĸи изиcĸвaния нa нoвaтa peгyлaция. Събиpa eдинcтвeнo дaнни нa лицaтa колкото ca нeoбxoдими зa пpeдocтaвянeтo нa ycлyгaтa, и ги пaзи oтгoвopнo и зaĸoнocъoбpaзнo. Поверителността и сигурността на Вашите лични данни е от първостепенно значение за нас. Поради тази причина създадохме Политика на поверителността на tradesport.eu. Тя разглежда и описва начина, по който събираме, използваме, съхраняваме, разкриваме и изтриваме, или най-общо „обработваме” Вашите данни. Политиката за поверителност ни позволява да осигурим еднакво, изчключително високо ниво на защита на всички ползватели на tradesport.eu Вашите данни, предоставени при създаването на акаунт, ще бъдат записани в единна база данни на уебсайта , наричан „Администратор” и в тази връзка предоставянето на съгласие с Общите условия, неразделна част, от които е настоящата Политика за поверителност, се счита за съгласие предоставените в акаунта Ви данни да бъдат свободно обменяни между tradesport.eu и всички нейни свързани лица, само и единствено с цел изпълнение на поисканата от Вас поръчка.

Какво е лични данни?

Лични данни са всяка информация, която може да бъде използвана за идентифициране на дадено лице. Възможно е да Ви бъде поискана лична информация всеки път, щом влезете във връзка с нас или с наши партньори с оглед предоставянето на продуктите и услугите ни. Единствено при спазването на настоящата Политика за поверителност и всички приложими законови разпоредби Администраторът и неговите партньори могат да споделят тази информация помежду си и да я използват. Вашите лични данни се обработват единствено на територията на Република България, само за срока и за целите, за които са предоставени.

Защита на личните данни

Администраторът взима предпазни мерки, включващи административни, технически и физически мерки, за да защити личните ви данни от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване. Когато публикувате във форуми, чат стаи или услуги на социални мрежи, личната информация, която споделяте, е видима за други потребители и може да бъде четена, събирана или използвана от тях. В тези случаи Вие носите отговорност за личната информация, която изберете да предоставите.

Какви лични данни събираме

Когато регистрирате акаунт, купувате продукт, участвате в томбола и др., можем да събираме различни видове информация, включително, но не само име, пощенски адрес, телефонен номер, email, предпочитан начин на комуникация, или други. В случаите, в които е необходимо издаването на определени документи, например фактура, е възможно да Ви бъдат поискани и допълнителни данни съгласно изискванията на нормативната ( законовата ) уредба. Съхраняваме история на поръчките, направени от всеки регистриран на сайта акаунт.

Бисквитки

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да се включите да запазите вашето име, имейл адрес и уебсайт в бисквитки. Те са за ваше удобство, така че да не се налага да попълвате данните си отново, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще важат една година.

Коментари

 Когато посетителите оставят коментари на сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя, за да помогнем при откриването на спам.След одобрение на вашия коментар, снимката на вашия профил е видима за обществеността в контекста на вашия коментар.

Използване на личните данни

Обработваме личните Ви данни, за да изпълним задълженията си като страна по договор за продажба на стоки. Възможно е периодично да ги използваме за да изпращаме важни съобщения като известия относно направени поръчки, промени в Общите условия или други правила. В случай, че сте заявили съгласие, обработваме Вашите данни за да Ви информираме за актуални промоции и рекламни активности. Веднъж заявено съгласие по всяко време може да бъде оттеглено като изпратите email на info@tradesport.eu . В случай, че сте заявили съгласие за участие в определени събития (конкурс, томбола, игра и др.) обработваме предоставените ни от Вас данни, за да администрираме тези активности.

Разкриване пред трети лица

В дадени случаи, с цел изпълнението на задълженията ни по сключения с Вас договор или на законовия такъв, е необходимо или ще бъдем задължени да разкрием предоставени от Вас лични данни на наши партньори (напр. транспортни, куриерски и др.) или при изискване от компетентните органи.

Какви са правата Ви за съхранените данни

Ако имате акаунт в този сайт или сте оставили коментари, можете да видите данните с личните данни, които съхраняваме за вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които съхраняваме за вас. Това не включва данни, които сме длъжни да съхраняваме за административни, правни или цели за сигурност.
Можете да проверите точността, пълнотата и актуалността на личните си данни, както и да ги коригирате, като влезете в акаунта си.

Ако искате да оттеглите съгласието си за обработване на лични данни, да заявите корекция, да възразите срещу тяхното обработване или да поискате данните Ви да бъдат изтрити, следва да изпратите искане с имейл до следния emai: info@tradesport.eu . С оглед избягване на злоупотреби, искания с горното съдържание ще бъдат разглеждани само ако са изпратени от имейла, използван за регистрацията на акаунта, като запазваме правото си да поискаме допълнителни данни с оглед установяване идентичността на подалия искането и субекта на данните, за който се отнася. На подадени искания относно лични данни ще бъде отговорено в едномесечен срок, а в случай на необходимост от удължаване на посочения срок ще бъдете информирани за удължаването, както и за причините за забавянето. Можем да откажем да обработваме искания, които се повтарят неоснователно или застрашават поверителността на други потребители.

Във всички случаи имате право да подадете жалба до Комисия за защита на личните данни, kzld@cpdp.bg, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров" № 2.

Колко време съхраняваме данните Ви

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем да разпознаваме и одобряваме всички последващ коментар автоматично, вместо да го държим в изчакване за модериране. За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт, ние съхраняваме личната информация, която предоставят в техния потребителски профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (освен, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта също могат да видят и редактират тази информация. Ще задържим личните Ви данни за период, необходим за изпълнението на конкретната цел, ( доставка, промоция, маркетинг), за която същите се обработват, след което ще бъдат изтрити, освен ако нормативен акт изисква да ги задържим за по-дълъг период.
НОВО